top of page

ESTUDI PRAT&SIMÓ

Publicació de reforma interior al butlletí Legrand

13/02/2020

El projecte de reforma interior d'un habitatge al eixample de Barcelona, realitzat pel nostre estudi, ha estat seleccionat pel butlletí de Legrand.  

Inauguració Restaurant Bruc 99

07/02/2019

Bar Cugat obre les portes, amb un disseny atrevit i amb un punt vintage, fruit de la col·laboració de Prat&Simó i l'estudi d'interiorisme Doviol.  

Inauguració Hotel Cims Camprodon

31/01/2019

Hotel Cims Camprodon obre les portes al públic, amb un disseny minimalista i acollidor, que no perd de vista el seu emplaçament i la seva naturalesa.

La construcció de fusta en habitatge plurifamiliar arriba a Espanya.

13/06/2017

"Hondarribia construye la mayor edificación residencial del suroeste de Europa con toda la estructura de pino"

Acord de col·laboració amb la empresa Casa Familia Europa

23/01/2017

L'estudi Prat&Simó estableix un acord de col·laboració amb la empresa casa familia europa, dedicada a la construcció de cases prefabricades a mida d'alta eficiència energètica.

Final de l'obra del hostal a carrer Calàbria de Barcelona

20/09/2016

S'acaba l'obra del hostal Calabria, ara Magatzem 128, es pot veure mes informació d'aquest a través del enllaç. 

Acord de col·laboració amb les empreses d'instal·lació d'ascensors Sales i Balaguer

20/11/2015

L'estudi Prat&Simó estableix un acord de col·laboració amb les empreses Sales i Balaguer, dedicades a la instal·lació d'ascensors.

Inauguració Hotel Parada Puigcerdà

31/07/2015

Hotel Parada Puigcerdà obre les portes al públic amb un disseny i acabats minimalistes i acollidors, que no perden de vista el seu emplaçament i la seva temàtica ferroviaria.  

Incorporació al nostre equip d'un nou arquitecte

19/11/2014

S'incorpora al despatx Alex Moya, arquitecte especialitzat en establiments hotelers, per col·laborar en els nous projectes del despatx.

Inici de les obres del Hostal a carrer Calàbria de Barcelona

20/10/2014

Hem iniciat les obres per a convertir un edifici existent en hostal, es planteja un hostal amb caràcter urbà, modern i minimalista, pensat per a la gent jove, amb una bona dotació de serveis i en ple centre de Barcelona.

Acord per la col·laboració amb l'enginyeria New System

12/08/2014

L'estudi  Prat&Simó estableix un acord de col·laboració amb l'enginyeria New System especialitzada en instal·lacions d'edificis hotelers.

Començament de les obres de l'Hotel Parada Puigcerdà

10/05/2014

Comencen les obres de l'edifici Hotel Parada Puigcerdà, una peça que sorgeix de la rehabilitació i del canvi d'ús, i que convertirà les plantes superiors de la estació del poble en un hotel amb ambientació clarament  ferroviària.

Publicació del projecte Hotel Parada Puigcerdà en el diari Regió 7

15/03/2014

El diari Regió 7 fa esmena el 12 de Març del projecte realitzat pel nostre estudi del hotel Parada Puigcerdà, el 15 del mateix mes publica una breu entrevista amb els arquitectes del despatx.

Please reload

bottom of page