OBRES I PROJECTES EN CURS

Single family house in Vallvidrera

The project is placed in a very hilly terrain with an existing step, this condition our project trying to adapt it as possible to the terrain.

Formally the project is defined by horizontal concrete trays projected from the stepped terrain to the views of the city.

 A water flat on the highest point of the terrain indicates a formal change. Looking for a pure and minimalist vision of the access, two elements resolve this intention, a concrete box that emerges from the plane of water and a concrete c shape tray, which wants to collect the views, this is affixed at the opaque box and floats over a glass box that disappears creating a practically outer space.

ps

2014/New single family house in Vallvidrera

 

ESTUDI PRAT&SIMÓ

Cam 01.jpg
Cam 01.jpg
Cam 02.jpg
Cam 02.jpg
Cam 03.jpg
Cam 03.jpg
1/1